Konferens

Armémuseum ligger mitt på Östermalm i Stockholm. I den pampiga byggnaden från 1700-talet som tidigare huserade det svenska artilleriet finns möjlighet för konferens, med visningar och frukost, lunch eller middag.

Observera! På grund av ombyggnation har konferensen stängt till och med 1 augusti 2023.

Konferens på historisk mark

Samla dina kollegor i en lugn miljö mitt på Östermalm för en annorlunda konferensupplevelse. Mellan möten och fikapauser kan ni välja att låta ert möte förgyllas med en guidad visning. Ta en välbehövlig paus under mötesdagen och låt våra pedagoger tar med er genom Sveriges historia. Vi gör nedslag i historien bland realistiska scener och originalföremål, och ni hamnar mitt i händelsernas centrum.

Lokaler och priser

Högst upp på vindsplanet ligger konferensvåningen. De två lokalerna i olika storlek och karaktär, samt en restaurang, erbjuder goda möjligheter att skapa flexibla och lyckade evenemang.

Boka en museiupplevelse

Museet erbjuder visningar på många olika teman; allt från genus och sexualitet, till förintelsen och Raoul Wallenberg – välj det som passar just er konferensgrupp! De populäraste konferensvisningar ser du nedan. Om det är det någon annan tidsperiod eller särskilt tema ni är intresserad av – kontakta oss gärna!

Mat och dryck

Mat och dryck är en viktig del av alla konferenser. Hämta ny energi samtidigt som ni umgås under mer avslappnade former. Restaurang Artilleriet, som ligger i anslutning till Armémuseum, står till tjänst med dukade bord, vällagad mat samt kunnig personal. 

För frågor gällande mat och dryck, kontakta Artillerietteres@restaurangartilleriet.se.

Bokning

För bokning och frågor om konferens på museet, maila till konferens@armemuseum.se eller ring 08–08-519 563 02.

Bra att veta inför konferensen