Konferens

Armémuseum ligger mitt på Östermalm i centrala Stockholm. I den pampiga byggnaden från 1700-talet finns möjlighet att boka lokal för olika typer av konferenser. På entréplan finns populära restaurang Artilleriet som kan erbjuda dryck och förtäring i samband med er konferens.

Konferens på historisk mark

Samla dina kollegor i en lugn miljö mitt på Östermalm för en annorlunda konferensupplevelse. Mellan möten och fikapauser kan ni välja att låta ert möte förgyllas med en guidad visning. Ta en välbehövlig paus under mötesdagen och låt våra pedagoger tar med er genom Sveriges historia. Vi gör nedslag i historien bland realistiska scener och originalföremål, och ni hamnar mitt i händelsernas centrum.

Lokaler och priser

Högst upp på vindsplanet ligger konferensvåningen. Här finner ni våra lokaler Hörsalen samt Vindsrummet. På samma plan ligger även Armémuseums egna bibliotek som snart kommer att vara öppet för besök.

Boka en konferensvisning

Stormaktstid

Välkommen på en vandring genom den svenska krigshistorien. Från Gustav II Adolf och det 30-åriga kriget till Karl den XII och kulan vid Fredriksten. Följ med när vi visar höjdpunkterna i vår fina utställning om den svenska stormaktstiden. 30 min.

Mat och dryck

Mat och dryck är en viktig del av alla konferenser. Hämta ny energi samtidigt som ni umgås under mer avslappnade former. Restaurang Artilleriet, som ligger i anslutning till Armémuseum, står till tjänst med dukade bord, vällagad mat samt kunnig personal. 

För frågor gällande mat och dryck, kontakta Artillerietteres@restaurangartilleriet.se.

Bokning

För bokning och frågor om konferens på museet, maila till konferens@armemuseum.se eller ring 08–519 563 02.

Bra att veta inför konferensen