Konferens

Konferera på Armémuseum, mitt på Östermalm i centrala Stockholm. I den pampiga byggnaden från 1700-talet finns möjlighet att hyra konferenslokaler för olika typer av möten.

Samla dina kollegor i en lugn miljö centralt i Stockholm. På entréplan finns populära restaurang Artilleriet som kan erbjuda dryck och förtäring i samband med konferensen. Berika er konferens med en guidad visning under mötesdagen. Följ med genom Sveriges historia, med nedslag i historien, bland realistiska scenerier och originalföremål – hamna mitt i händelsernas centrum.

Boka konferens

För bokning och frågor om konferens på museet, använd kontaktformuläret.

Lokaler och priser

Museets konferenslokaler ligger på plan fyra i museet och är i första hand tillgängliga under museets öppettider. Läs mer om lokalerna och priser nedan.

Mat och dryck

Mat och dryck är en viktig del av alla konferenser. Hämta ny energi samtidigt som ni umgås under mer avslappnade former. Restaurang Artilleriet, i museet, står till tjänst med dukade bord, vällagad mat samt kunnig personal.

För frågor och bokningar gällande kaffe, mat och dryck, kontakta Restaurang Artilleriet via teres@restaurangartilleriet.se.

Guidad visning i samband med konferens

Välkommen på en guidad tur, Stormaktstid, med fokus på höjdpunkter i museets utställning Krig och fred 1500–1800-talet. Läs mer om visningen

Värvningsscen från utställning på plan 3

Bra att veta inför konferensen